De pracht van hout, het gemak van vinyl.

Wie niet op kousenvoeten door het leven wil gaan weet dat geen dag vlekkeloos verloopt. Maar goed ook. En je vloer? Die moet er erg mooi uitzien maar ook tegen een stootje kunnen! Parquetvinyl is er voor groot plezier en kleine drama's.
Wie niet op kousenvoeten door het leven wil gaan weet dat geen dag vlekkeloos verloopt. Maar goed ook. En je vloer? Die moet er erg mooi uitzien maar ook tegen een stootje kunnen! Parquetvinyl is er voor groot plezier en kleine drama's.

Een meerwaarde voor je interieur

Parquetvinyl, een vloer met vele troeven

Renovatie

Renovatie

Een groot voordeel bij clickvinyl is dat dit bovenop de meeste bestaande vloeren geïnstalleerd kan worden.  Als de vloer eronder vlak en stevig is, voldoet hij al aan de belangrijkste voorwaarden.  Bovendien hebben bijna alle collecties een geïntegreerde ondervloer.  Die neutraliseert kleine oneffenheden en maakt de installatie nog vlotter.
Met een dikte van ongeveer 5 mm is Parquetvinyl veel dunner dan de meeste vloerbedekkingen.  Dit is nóg een voordeel van Parquetvinyl.

Veelgestelde vragen

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Ben je op zoek naar een vloer voor je nieuwbouwwoning?  Dan heb je waarschijnlijk een aantal vereisten.  Misschien kan je hiermee al een aantal puntjes afvinken: je kan clickvinyl leggen in elke ruimte, tot 400m² zonder profielen, het is geschikt voor vloerverwarming én is gemakkelijk zelf te plaatsen!  De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is mooi meegenomen.  Ten slotte is Parquetvinyl ook nog eens easy peasy in onderhoud. Van Parquetvinyl geniet je vóór, tijdens en vooral héél lang na de installatie.  Ideaal voor jouw project! 

Veelgestelde vragen

Kinderen en huisdieren

Kinderen en huisdieren

Wie kinderen of huisdieren heeft weet het wel: je hebt een vloer nodig die tegen een stootje kan en makkelijk is in onderhoud.  Daarvoor ben je bij Parquetvinyl aan het juiste adres! De fijne planken en tegels zijn op basis van kalksteen en super sterk. Laat de kinderen maar ravotten! En loopt het eens uit de hand?  Geen drama!  Stift op de vloer, een omgestoten waterbak van de hond, ... er zijn ergere dingen.  

Veelgestelde vragen

Professional

Professional

Alle collecties zijn geschikt voor commercieel gebruik (klasse 32) tot zeer intensief commercieel gebruik (klasse 34) dankzij de dikke slijtlaag. Ben je op zoek naar een vloer voor je winkel, restaurant of andere?  Velen gingen je al voor! 

Veelgestelde vragen

Beter dan het echte.

Onder de uiterst realistische decors schuilt een knap staaltje technologie. Wist je dat Parquetvinyl bestaat uit tot 70% kalksteen, vermengd met ongeveer 25% pvc? Tijdens de productie worden de verschillende lagen samengeperst tot een stevige, dunne plank. Hier komt geen lijm bij kijken. De oppervlaktestructuur is verrassend echt! Sommige collecties hebben een synchrone houtstructuur. Zie je een knoopje of een houtnerf in het decor, dan voel je die op exact dezelfde plaats. Het Parquetvinyl-kliksysteem wordt ervaren als het gemakkelijkste kliksysteem op de markt. Dit zorgt voor een makkelijke en snelle installatie en een gegarandeerd waterdichte naad. Alle collecties hebben een geïntegreerde IXPE-ondervloer. Dit heeft alleen maar voordelen: kleine oneffenheden in de ondervloer worden geneutraliseerd, vlottere installatie, akoestische isolatie én een besparing in het budget.

1
2
3
4
5
Structure of parquetvinyl
1

Matte PU toplaag

2

Transparante slijtlaag

3

Hoge resolutie decorfilm

4

Ultra sterke & rigide drager (RCB technologie)

5

Geïntegreerde ondervloer